Ismertetés

Biorezonanciás vizsgálat

A természettudomány és a technikai berendezések fejlődése a hetvenes években tette lehetővé, hogy a tudósok felismerjék, hogy valamennyi élőlény szervezetét általános elektromágneses kontroll jellemzi.

Az alapkutatásokkal párhuzamosan megkezdődött ezeknek a lehetőségeknek az alkalmazása a gyógykezelésekben is. A legmodernebb technikai berendezések jóvoltából lehetőség nyílik a sejten belüli, illetve a sejtek közötti kommunikáció “lehallgatására” és módosítására, s ez már sejtszinten módot ad a kórós elváltozások felismerésére és okozati terápiájára.

Ilyen készülékkel a képzett természetgyógyász diagnosztizál és különféle kezeléseket végez. A berendezés egy Nelson típusú Biorezonanciás készülék ami egy olyan számítógéppel vezérelt energetikai gyógyászati eszköz, amelynek legtöbb funkciója automatikusan működik.

A készülékkel végzett diagnosztikát úgy kell elképzelni, mint egy adóvevőt. mely a bőrre van csatlakoztatva és kétirányú kommunikációs kapcsolatot hoz létre a szervezettel ezen belül az egyes szervek sejtjeivel.

A diagnosztika során a készülék extrém alacson feszültség impulzusokat bocsájt ki, meghatározott frekvencián és ideig, és ezzel egyidejűleg méri a szervezetből érkező válaszreakciókat. 

Mivel a berendezés nem gyógyító eszköz, csak  arra szolgál, hogy segítse a diagnózist és a terápiát. A program egy eszköz a gyakorlott gyógyító kezében, ezért a program orvosi kijelentéseket NEM tesz.

A készülék több, mint 7800 szubsztanciára (gombák, vírusok, toxinok, enzimek, vitaminok, betegségek, homeopatikumok, gyógynövények, kemikáliák, stb. ) vizsgálja az emberi szervezet reakcióit, alig pár perc alatt.

Működési elvéből adódóan  minden pillanatban az adott páciens számára a leginkább optimális terápiát alkalmazza, így a mellékhatások és túlkezelések elkerülhetők.

Biorezonancia Számítógépes vizsgálat célja

 • Stressz hatásainak kimutatása
 • Bakteriális, vírusos fertőzések és gombás megbetegedések (pl: Candida betegség)  kiszűrése
 • Egyéb Parazita fertőzöttség, ételfertőzöttség kimutatása
 • Allergiák keresése és kimutatása
 • Hiánybetegségek (vitaminok, ásványi anyagok, enzimek) vizsgálata
 • Krónikus gócpontok, rejtett gyulladások felderítése
 • Gyógyszerek és táplálékkiegészítők hatásainak mérése
 • Rejtett panaszok, zavarok hátterének felderítése (pl. nehézfém mérgezés)
 • Mozgásszervi panaszok szűrése
 • Emésztőrendszer, immunrendszer, keringési rendszer állapotának feltérképezése
 • Megelőzés: panaszmentes páciensek bioenergetikai, állapotfelmérése, rizikófaktorok kiszűrése
 • Méregtelenítés

A biorezonanciás vizsgálat előnyei

Ez az innovatív diagnosztikai módszer a sejtszintű elektromágneses rezgéseket figyeli. Ebből képes megállapítani, hogy a testünk mely részén tér el a rezgés a normálistól, így felfedve a kezelendő területet. Hatékonyságát már számtalanszor bizonyította, ezért szinte elengedhetetlen a biorezonanciás vizsgálat a diagnózis pontos felállításához.

Az időben felismert problémák legnagyobb része orvos által, műtét nélkül, egyszerűen kezelhető!

A biorezonanciás vizsgálat pozitívumai közé tartozik, hogy teljesen fájdalommentes, szervezeten belüli felmérés nem történik. Nálunk komfortos környezetben történik a vizsgálat. Általa gyors és megbízható eredményekhez juthatunk, így segítve a kórismeret felállítását.

Segít a testnek az önregeneráló folyamatok beindításában, fokozott működésében. Környezetkímélő eljárás, amellyel számtalan vizsgálat díját megspórolhatjuk. Biztonságosan alkalmazható, akár idősebb korban is, mellékhatásai nem ismertek.

Ha Ön is szeretné megtudni, hogy szervezetében milyen elváltozások jelentkeztek az idők folyamán, jelentkezzen be egy biorezonanciás vizsgálatra!

A biorezonanciás kezelés működése: A jövő ígéretes tudománya

A biorezonanciás kezelés a test alapvető folyamatainak befolyásolásával képes beindítani és serkenteni a szervezet önregeneráló képességét, melynek köszönhetően megalapozza a jövő orvoslásának irányát. Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a természetgyógyászat és a különböző kezelési módszerek, melyek között a biorezonanciás kezelés kiemelt helyen szerepel.

Szervezetünk önregenerációs képességének serkentése betegségeink gyógyításának és egészségünk megőrzésének kulcsa, melynek következtében a mai modern orvostudomány szerves részeként alkalmazva új lehetőségeket nyit meg a szakemberek előtt. A szervezet aktivitását felmérni képes műszerek (EKG, EMG, stb.) régóta hatásosan alkalmazott eszközök, azonban a biorezonanciás diagnosztika forradalmasítja az eddigi eljárásokat a test elektromágneses erőtereinek mérésén, és e rezgések újrahangolásán keresztül.

Bővebb tájékoztatásért a biorezonanciával és a kezelési módszerrel kapcsolatban keressen bizalommal elérhetőségeimen és mindenben készséggel állok rendelkezésére a gyógyulás és egészsége megőrzésének érdekében!

Szokjon le a dohányzásról biorezonanciás kezeléssel!

A tudomány napról-napra fejlődik, mégis az utóbbi időben egyre gyakrabban választjuk a természetgyógyászati kezeléseket, a különböző gyógyszerek alkalmazása helyett. Kiemelkedik ezek közül a biorezonanciás kezelés, mellyel még a dohányzásról való leszokás is megvalósítható!

Nyugat-Európában már több ezer ember szokott le a dohányzásról a biorezonancia segítségével, itthon mégsem kapott még olyan nagy figyelmet ez a módszer. Pedig az érvek igencsak meggyőzőek!

A cigarettában nem csak a nikotin, hanem több ezer más káros anyag is megtalálható, amelyek miatt kialakul a függőség. A biorezonanciás kezelés segítségével rövid idő alatt leteheti a cigarettát idegesség, rosszullét, és elvonási tünetek nélkül. Így Önnek már csak annyi dolga marad, hogy a berögzült mozdulatokat helyettesítse mással. Nem utolsó sorban, gondoljon csak arra, hogy mennyit spórolhat!

Sikerült meggyőznünk? Ha igen, jelentkezzen biorezonanciás kezelésünkre, illetve keressen minket felmerülő kérdéseivel!

Érdekességek a biorezonancia vizsgálatról

A biorezonancia vizsgálat napjainkban nagy népszerűségnek örvend, hiszen segítségével teljes képet kaphatunk egészségi állapotunk helyzetéről.

A hétköznapokban számtalan testünk rezgéseire kártékonyan ható tényezőnek vagyunk kitéve. Ilyen a dohányzás, a szeszes italok fogyasztása, vagy az elektromos készülékek negatív sugárzásai. Mindezek felborítják testünk működését, amely következtében szervezetünkben káosz keletkezik.

A biorezonancia vizsgálat alkalmával a szervezetünkben lévő rezgéseket, egy biorezonancia készülékbe vezetik, amely értékelést ad egészségi helyzetünkről, így tisztában lehetünk azzal, hogy mely pontok azok, amelyekre érdemes odafigyelnünk és javítanunk a későbbiekben.

A biorezonancia vizsgálat elősegíti a rezgések helyreállítását, hogy újfent harmóniába kerüljön szervezetünk, továbbá számtalan más egészségügyi funkciót képes ellátni. Ilyen jótékony hatás például az alvás vagy emésztés javítása, testi fájdalmak csökkentése.

Szolgáltatásink kiválóan alkalmasak az egészséges életmód fenntartásához, tegye próbára Ön is!

Fontos tudnivalók a biorezonancia vizsgálatról

Ha már eldöntötte, hogy szeretne biorezonancia vizsgálaton részt venni, szeretnénk néhány hasznos információval szolgálni. Az alábbiakban összefoglaltuk, milyen fontos teendőket tartson be a reális eredmény és saját egészsége érdekében.

 • A biorezonancia vizsgálat előtt 2 órával már ne étkezzen abban az esetben, ha nem cukorbeteg!
 • Aznap ne fogyasszon alkoholt, élénkítő szereket, és a nyugtatót, altatót is kerülje!
 • Lehetőleg kerülje vitaminok és gyógyszer bevételét!
 • A nap folyamán fogyasszon elegendő mennyiségű folyadékot!
 • Amennyiben rendelkezik orvosi eredményekkel, zárójelentésekkel, feltétlenül hozza magával!
 • Vizsgálat előtt amennyiben lehetséges, ne olajozza, krémezze a bőrét!

Úgy számoljon, hogy a biorezonancia vizsgálat minimum 1,5-2 órát vesz igénybe. Ez idő alatt zárja ki a külvilágot, foglalkozzon csak az egészségével, szánjon időt magára!

Tegyen magáért, vegyen részt a vizsgálaton, derítsen fényt egészségügyi problémáira! Változtasson életén, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

A birezonanciás vizsgálatoké a jövő?

A biorezonanciás kezelések nem minősülnek orvosi ellátásnak, szakszerű gyógyításnak. Ettől még számos pozitív hatást gyakorol szervezetünkre, és jelentősen hozzájárul egészségügyi állapotunk szakszerű felméréséhez. Természetesen egy komoly betegséggel érdemes orvoshoz fordulni, de kiegészítő kezelésnek a biorezonanciára alapuló terápia jelentheti a legmegfelelőbb alternatívát.

Szeretne Ön is egy természetes és fájdalommentes módot találni egészsége megőrzésére? Nem szeretné kizárólag a gyógyszerekre bízni Önmagát?

A biorezonancia, mint természetgyógyászati ágazat, napról-napra fejlődik, ennek oka, hogy egyre többen választják ezt az alternatív kezelési módot. Főleg idősebbek kedvelik ezt a módszert, de a fiatalabbak is egyre nagyobb érdeklődést mutatnak az alternatív egészségügyi kezelések iránt. A biorezonancia sejtjeink rezgésein alapul, melyekre életünk minden mozzanata hatással van, így kortól és nemtől függetlenül reális képet tud nyújtani szervezetünk állapotáról.

Gondoljon Ön is egészségére, és válassza a természetes gyógyászati módszereket! Forduljon hozzánk bizalommal!

© 2010 minden jog fenntartva