Vaszati tanácsadás

Rengeteg mindent írhatnék a Vaszatiról. Mi is valójában? Úgy gondolom, hogy ha bõvebben érdekli, akkor mindent megtalálhat róla a szövetség honlapján a www.vaszati.hu oldalon.

Inkább arról írnék, hogy hogyan is találtam erre a csodálatos tudományra.

Először én, mint a térenergiával ismerkedő ember a közismertebb Feng-Shuival ismerkedtem meg és használtam fel a családom életterének és életének kialakításában.

VaszatiAzt vettem észre, hogy hiába alkalmaztam a tanult technikákat és szabályokat, valami nem teljesen stimmelt.

Ekkor jött az “isteni sugallat” és beiratkoztam Marcus Schmieke Vaszati tanfolyamára, ahol olyan ismeretekre tettem szert, amikből  rájöttem arra, hogy miért is nem működtek az eddíg tanult és alkalmazott elvek.

Rátaláltam egy letisztult, az európai viszonyokra átformált technikára.

 Villámcsapásként értek azok a felismerések, amelyek eddíg befolyásolták az életünket.

Folyamatosan tanulmányoztam a Vaszati technikákat és építettem be életünk folyamatába, mely így lépésről lépésre visszanyerte a lendületét.

Egyre jobban tudatosult bennem, hogy milyen mértékben befolyásolhatják a körülöttünk lévő környezet energiái életünk alakulását.

Ezért azt javaslom, hogy vizsgálja meg környezetét és tegyen egy belső túrát (ismerje meg önmagát) is, hogy felfedezze korlátait és lehetőségeit.

Nem minden élettér alkalmas arra, hogy ott sikeres, boldog és egészséges életet lehessen leélni de a Vaszati segítségével ezeket a helyeket is harmonikusabbá, az életet könnyebbé lehet tenni.

Ha segítségre van szüksége, akkor szívesen állok rendelkezésére tanácsokkal ill. komplett viszgálattal és térrendezési technikákkal.

Gyógyuljon környezete feljavításával – A vaszati lényege

Mivel minden ember más és más egyén, így a vaszatit is eszerint kell figyelembe vennünk. Házunk, otthonunk egy kis mikrokozmosz, melyet saját ízlésünk és lehetőségeink szerint alakítunk ki, így hangulata és kisugárzása csak rajtunk múlik. Minden fal, minden berendezési tárgy befolyásolja az energiákat, ezért rendkívül fontos, hogy nagy gondot fordítsunk környezetünkre, hiszen életterünk közvetlenül segíti vagy gátolja testi és lelki fejlődésünket.

Azok a házak, melyek a természet egyetemes törvényei alapján épültek, sokkal kevesebb energiával rendelkeznek, mint a bennük élő emberek, akik folyamatosan energiahullámokat bocsátanak ki, így kiegyensúlyozva környezetüket. Ez az energiaveszteség jelentős lehet az ember számára, hiszen szüksége van rá élete más területein is.

A vaszati a harmónia megteremtésében segíthet, feladata, hogy olyan erős energiamezőjű teret teremtsen otthonunkban, melyeknek energiája hasonló, mint a benne élő embereké, így otthonunk nem von el jelentős energiákat.

Amennyiben többet szeretne megtudni a vaszatiról, keressen bizalommal!

© 2010 minden jog fenntartva