Radiesztézia, földsugárzásmérés

Mi a radiesztézia (Földsugárzás érzékelés)?

RadiesztéziaA radiesztézia -sugárérzékelés- ősrégi „tudomány”. A legrégebbi írásos nyoma az ie. 2200-ból származik. A Yü nevezetű kínai császár látható egy agyagtáblán, amint éppen kettősvesszővel radiesztéziai mérést végez. Európában, a papok voltak a legnagyobb radiesztéták, a tempolomok és székesegyházak kitűzését radiesztéziai mérés is megelőzte. A fáraók korában az egyiptomi papok titkos tudásához tartozott a radiesztézia, amit a piramisok építésénél felhasználtak. Ma is általános használt a radiesztézia módszer, például kutak ásását megelőzően (vízkeresés).

Négy terület foglalja magában a radiesztézia alkalmazási területeit:

 • Geotronika: amely a fölsugárzásokkal és azok élettani hatásaival foglalkozik.
 • Fitoradiesztézia: Mezőgazdasági vonatkozásában vizsgálja a sugárázásokat.
 • Paramedikus radiesztézia: Ez az állatok diagnosztizálásával foglakozik.
 • Teleradiesztézia: Segitségével tér- és időkorlátozás nélkül juthatunk különböző információkhoz.

A mai embernek is egyre nagyobb szüksége van a radiesztéziára. A geotronika az a terület, amit a radiesztéta a legtöbbet gyakorol és a legfontosabb is a négy közül. Ennek egyik oka, hogy a sávok sugárzása egyre erősödik, másrészt viszont az emberek immunrendszere egyre gyengébb lesz.

 

Miért fontos a radiesztézia?

A földsugárzásmérés igen fontos szereppel bír rohanó világunkban. A különféle elektromos készülékek és más eszközök hatására jelentősen megnövekedett a sugárzások mértéke, amelynek nap, mint nap ki van téve szervezetünk.

 

Milyen mérések szükségesek a földsugárzás mértékének megállapításához, az egészséges környezet kialakításához?

 

A radiesztézia során megmérjük először is, hogy mekkora mennyiségben van jelen az elektroszmog. Miután a bemértük a törésvonalak helyét, ezt műszerekkel is ellenőrizzük, mert a különféle földmozgások által a törésvonalak helye változhat. A sugárzás mértékét a törésvonal vagy törésvonalak mentén is megvizsgáljuk.

 

A földsugárzásmérés mellett a vizek helyét és folyásirányát is szükséges megmérni, mivel a vízáramlás olyan erőtereket hoz létre, amelyek immungyengítő hatással vannak az emberi szervezetre. Majd a Föld mágneses Hartmann hálónak nevezett erőterét mérjük be, valamint szükség esetén a Szentgyörgy, Ley és egyéb sugárzásokat is feltérképezzük.

 

Ha szeretné tudni, hogy otthona biztonságos-e földsugárzási szempontból, keressen minket bizalommal! 

 

Egészségkárosító hatások és kivédésük:

RadiesztéziaA mérési tapasztalatok szerint a betegségek 60-70 %-a összefüggésbe hozható a földsugárzásokkal (a többi fizikai, lelki okok, karma, más energetikai hatások, stb). A károsító hatás napi rendszeres 4-5 órás sugárzási helyen való tartózkodás eredményezi. Így 4-5 év alatt (különösen kiélezett szituációkban akár félév alatt is) figyelmeztető jelek, szervi panaszok, mígy 8-10 év múlva súlyos betegségek alakulhatnak ki. A káros sugárzásban huzamosabb időt eltöltő élő szervezet védelmi rendszere leromlik, az aura sérül, nem ritkán „kilyukad”. Következménye, hogy a szervezet bioenergiai szintje csökken, a csakrák energiafelvevő képessége romlik vagy részlegesen le is állhat. A mérési eredmények azt bizonyítják, hogy a szervezet azon része betegszik meg, ahol az aura megsérül

A földsugárzások az emberekre energetikájuk függvényében hatnak. Egy gyenge energetikával rendelkező ember igen hamar megbetegszik, míg az erősebb akár évekig is „kitart”. A következő táblázatban összegyűjtöttük a különböző sugárzások, a szervezet bizonyos helyein áthaladva milyen egészségügyi problémákhoz vezethetnek. Ezek a megállapítások több évig tartó kutatás adatai, melyeket a Biotér Natura Kft és a hálózat tagjai végeztek.

Ezen egészségkárosító hatások mérsékelhetőek az általunk használt árnyékoló lapok szakszerű telepítésével. Az árnyékolók speciális többrétegű lapok, melyek saját rezgéseik segítségével mérséklik a sugárzásokat egészségkárosító szint alá. A lapok telepítésével a lakás átrendezése az esetek többségében nem válik szükségessé, ezért kellemesebb megoldást jelent egyéb technikákkal szemben.

 

FONTOS:

Különböző használati tárgyak (pl: rossz helyre tett tükrök, ólomkristály, kristályok, kehelyformák, parabola állólámpák, kék színű üvegtárgyak, piramisok, stb) színüktől és alakjuktól függően felerősíthetik, felgerjeszthetik a teret. Radiesztéziai mérés segítségével ezek is kiszűrhetőek!

 

Az emberi Aura: 

RadiesztéziaAz embert egy többrégetű energiamező ún.aura veszi körül, járja át. Minden egyes energiamezőnek megvan a saját energetikai szerepe. Az aura mintegy energetikai védőburokként is felfogható, mely véd minket a külső hatásoktól. Ha ezt sérülés éri (például egy földsugárzás energiaelszívó hatása) az ember energetikailag azon a helyen védtelenné válik és kialakulhatnak a betegségek. Az aurasérüléseket és kiváltó okokat radiesztéziai módszerekkel lehet diagnosztizálni. Ha tudjuk a probléma okát meg is tudjuk szüntetni azt. Az ok megtalálása a legfontosabb a diszharmónikus állapot (betegség) megszüntetésére, a tüneti kezelés (pl. chemoterápia) csak átmeneti javulást nyújthat, mivel az energetikai „sérülést” nem hozza helyre. Különösen veszélyes, ha az ember a műtét után fekszik vissza ugyanarra az energetikailag veszélyes helyre, ami a műtéthez vezető állapotot létrehozta.

Ha visszaállítjuk és harmonizáljuk az ember energetikai rendszerét az ok megszüntetésével, a gyógyulási folyamat beindul, az ember meggyógyul.

 

 

Geológiai törésvonal sugárzások:

A törésvonalak -földkéreg repedések- mentén megjelenő sugárzásokat nevezzük törésvonal sugárzásnak. A törésvonalak a földkéreg mozgása, a rétegek eltolódása, fagyás, olvadás, belső feszültség, valamint vetődések lévén jönnek létre. Az ebből, pontosabban a Földből kilépő sugárzás az amiről beszélünk. A törésvonal általában 10-20 mm szélességű, de léteznek szélesebbek is. Hegyvidéken gyakrabban fordulnak elő a rétegtorlódások miatt, de lehetnek pontszerű források is, melyeket érctelér-sugárzásnak nevezünk. Nagyobb a probléma, ha a törésvonalban radioaktív sugárzás is mérhető, aminek az élettani hatása köztudott.

 

Vízérsugárzás:

A vizzáró rétegek között áramló, szivárgó víz. Útja geológiailag meghatározott, áramlási iránya, folyásiránya a legalacsonyabb energiaszintű pont felé történik. Sokan arra gondolnak, hogy a vízérnek van külön sugárzása. A víz nem sugároz, hanem csak módosítja, modulálja és polarizálja a föld belsejéből áramló energiákat.Egyszeres és kettős vízereket különböztetünk meg. Minél keskenyebb a vízér, annál veszélyesebb. A vízerek azért veszélyesek az emberre, mert sugárzási frekvenciatartományuk az ember szerveinek működési frekvenciatartományába esik.

Mit érdemes tudni a vízérsugárzásról?

Sokszor hallottunk már TV-ben, rádióban a vízérsugárzásról, azonban csak kevesen vannak tisztában ennek valódi jelentőségével.

Az egyszeres vízerek legfőbb jellemzője, hogy elvonja az embertől az energiát. Ennek a negatív polaritásnak számos egészségre káros hatása lehet. Mivel az emberi szervezet nagy része víz, így egyazon frekvenciatartományba tartozik a szervezet működése és a vízér mozgása. Előfordulhat, hogy egy-egy szerv működése veszít hatékonyságából, ami azért lehetséges, mert egy vízér azonos frekvencián működik vele és elszívja a szerv energiáját.

A vízérsugárzásnak számos jele lehet. Ha vízér felett élünk, idővel jelentkezni fognak annak szervezetünkre gyakorolt hatásai, amelyek lehetnek például:

 • a felkelés folyamatosan nehézkes, legyengült állapotban vagyunk reggel

 • sűrűn jelentkező fejfájások, idegbetegségek

 • reumás- és gerincfájdalmak

 • szívelégtelenségek

 • rossz emésztés

Természetesen a vízérsugárzás miatti tünetek és betegségek mindenkinél más időben, valakinél néhány év múlva, valakinél pedig évtizedek alatt alakulnak ki.

Ha szeretné megtudni, hogy otthonában hol lehet kitéve vízérsugárzásnak, keressen minket bizalommal!

 

 

Szent György és Ley sugárzás:

A föld mágnesességéből adódó szabályos hálóstruktúrákról van szó. Úgy kell elképzelni, mint egy Földre vetített pókhálórendszert. A Szent György vonal nagyon erős energetikával rendelkezik, mely mindkét oldalán szimmetrikusan úgy nevezett interferencia vonalak és ezt lezáró Ley-vonalak vannak. Különösen veszélyes ezeknek a kereszteződési pontjai, mivel itt igen erős energetikai állapotok jönnek létre. Az ilyen környezetben az ember energetikai rendszere igen gyorsan romlik. Sajnos az utóbbi időben megfigyelhető ezeknek sugárzásoknak a nagymértékű felerősödése (lásd környezeti hatások, ózon réteg, stb.).

Szent György struktúrák léte igen régóta ismert. A papok szenthelyek építése előtt bemérték ezen vonalak találkozási pontjait és adott, ezen meghatározott helyekre építették templomaikat (például: az oltárt elhelyezése). Rövid ideig az ilyen helyen való tartózkodás energetikailag feltölti az embert. Hosszú ideig viszont túltöltődéshez vezet.

 

Hartmann sávok:

A Föld pozitív és negatív mágneses erőterének találkozásainál jönnek létre, és egy térrács rendszert alkot. Ez a rendszer már háromdimenziós! A rács mérete szabadtérben 2,8 x 1.9 méter Magyarországon. A Föld pólusai felé ez a méret szűkűl, az Egyenlítő felé szélesedik. A Hartmann-vonalak találkozási pontjainál ún. Hartmann-keresztek jönnek létre, amelyek a rácsrendszernek egészségtanilag a legveszélyesebb pontjai. Zárt térben a Hartmann sávok a természetes állapothoz képest jelentősen elmozdulhatnak, deformálódnak a szoba falai, berendezési tárgyai ill. más sugárzások hatására. A Hartmann sávoknak van még két nagyon érdekes tulajdonsága: az egyik, hogy 0 és 3 óra között az energia intenzítása kb. a háromszorosára megnő (ha valaki rendszeresen ebben az időintervallumban ébred fel, akkor szinte biztos, hogy Hartmann sáv halad rajta keresztül), a másik , hogy 36 óránként a K-Ny-i sávja "vándorol". Pontosan arról van szó. hogy ez a K-Ny-i sáv 6 óra körül elindul déli irányba és folyamatosan 10 óráig "vándorol".

 

Curry sugárzás:

A Curry-sugárzás a poláris mezőzónák találkozási pontjánál jön létre. A mezőzónák szabályos négyzetháló-struktúrát hoznak létre (mint a sakktábla, úgy épül fel). Ezek a négyzethálók pozitív vagy negatív polaritásúak és ezeknek a zónáknak a találkozásánál jelennek meg a Curry-sávok. Rácsmérete 3,5 x 3,5 méter. Ezeknek a sávoknak a találkozási pontjánál, kereszteződéseinél (Curry-kereszt) vannak az ember számára problémás pontok.

A polarizált Curry-sávokban történő tartózkodás polaritástól függően enyhe töltő, illetve enyhe energia elszívó helyek. Ezek alapján lehet kialakítani az ideális, szellemi munkához, tanuláshoz szükséges, tartózkodási helyet

 

Tigris sugárzás:

Hasonló a Hartmann-sugárzáshoz, de rácsmérete jóval nagyobb. Mérete szabad térben 5,8 (É-D) x 1,7(K-NY) méter, zárt térben 5 x 1,5 méterre is összenyomódhat. A Föld mágnesességével függ össze. Az É-D sáv az erősebb (kb.3x). A K-NY-i komponens általában nem okoz semmilyen problémát. Erőssége holdciklus függő, teliholdkor a legerősebb.

 

Technikai sugárzások

A technikai sugárzások alatt az ember alkotta elektromos- és mágneses berendezések által létrehozott sugárzásokat értjük. Ilyenek például a televízió, rádió, mikróhullámúsütő, mobiltelefon, számítógép monitor!!!, parabola antenna, stb. Egyszóval mindazok az eszközök, berendezések, amelyekben mágneses tekercs, mágnes, elektromos vezeték van és elektromos áram halad rajta keresztül. Mágneses- ill. elektromágneses teret hoznak létre, amelynek a térereje a forrástól távolodva a mért távolság négyzetével arányosan csökken. Azért, hogy tisztán lássunk, például egy 25” modern színestévének akár 5-6 méteren belül is komoly hatása van. És akkor gondoljunk bele hány centiméterre van a monitorunk, amikor számítógépezünk.

Ezt a fajta sugárzást (energiát) elektroszmognak nevezik. A mai tudomány számára ez sugárzás már elismert. Élettani hatásai bizonyítottak. Az az érték, amely alatt ezek a terek nincsenek hatással az emberre: 0 –1 mG (milli-Gauss) érték. Ezekben a sugárzásokban az emberre a mágneses fluidium, mint enegiafajta hat élettanilag

 

 Mit érdemes tudni a vízérsugárzásról?

Sokszor hallottunk már TV-ben, rádióban a vízérsugárzásról, azonban csak kevesen vannak tisztában ennek valódi jelentőségével.

Az egyszeres vízerek legfőbb jellemzője, hogy elvonja az embertől az energiát. Ennek a negatív polaritásnak számos egészségre káros hatása lehet. Mivel az emberi szervezet nagy része víz, így egyazon frekvenciatartományba tartozik a szervezet működése és a vízér mozgása. Előfordulhat, hogy egy-egy szerv működése veszít hatékonyságából, ami azért lehetséges, mert egy vízér azonos frekvencián működik vele és elszívja a szerv energiáját.

A vízérsugárzásnak számos jele lehet. Ha vízér felett élünk, idővel jelentkezni fognak annak szervezetünkre gyakorolt hatásai, amelyek lehetnek például:

 • a felkelés folyamatosan nehézkes, legyengült állapotban vagyunk reggel
 • sűrűn jelentkező fejfájások, idegbetegségek
 • reumás- és gerincfájdalmak
 • szívelégtelenségek
 • rossz emésztés

Természetesen a vízérsugárzás miatti tünetek és betegségek mindenkinél más időben, valakinél néhány év múlva, valakinél pedig évtizedek alatt alakulnak ki.

Ha szeretné megtudni, hogy otthonában hol lehet kitéve vízérsugárzásnak, keressen minket bizalommal!

Milyen tüneteket válthatnak ki a különféle sugárzások?

Vannak olyan tünetek, amelyek aprónak tűnnek, elhessegetjük őket, pedig talán érdemes lenne foglalkozni velük. Ezek később súlyosabb panaszokat okozhatnak, akár műtéti beavatkozásra is sor kerülhet. Ha figyel ezekre a tünetekre, csupán be kell méretnie otthonát és áthelyezni a bútorait a probléma megszűntetéséhez.

Milyen tünetek előfordulása esetén forduljunk radiesztézia szakemberhez?

 • Új a lakás, a ház, minden álmunk valóra vált vele, mégsem érezzük jól magunkat benne, nem szeretünk ott lenni.
 • Alvásproblémáink vannak. Például alig bírunk nyugovóra térni, vagy fel-fel ébredünk az éjszaka közepén.
 • Nagyon fáradtak vagyunk, rögtön elalszunk, azonban nem tudjuk kipihenni magunkat.
 • Vannak olyan helyek, helyiségek otthonunkban, amelyeket kerülünk, nem tartózkodunk ott szívesen.
 • Szervezetünk figyelmeztetést küld vagy az egy oldalon (egy sávban) található szervek megbetegszenek.
 • Az iskolában az egy bizonyos helyre ültetett gyermekeken negatív változásokat tapasztalunk.
 • A munkahelyen a számunkra kijelölt munkaterületen nem bírunk sokáig megmaradni.

Ha ezeket a tüneteket vagy ezek valamelyikét észreveszi magán vagy az Önnel egy háztartásban élőkön, mindenképp kérjen egy radiesztézia vizsgálatot!

Milyen sugárzások hatnak az emberi szervezetre?

A sugárérzékelés tudománya a radiesztézia. A Földön számos olyan sugárzás van jelen, amelyek hatással vannak az emberek energetikai állapotára. Legtöbbször az ágy helyének rossz megválasztása okozza a gondot, hiszen alvás közben viszonylag egy helyben töltünk el nagyjából 6-8 órát.

A sugárzások típusai és rövid jellemzésük:

 • Geológiai törésvonal sugárzások: A földkéreg repedései, más néven a törésvonalak mentén létrejövő sugárzások.
 • Vízérsugárzás: A föld alatt futó vízerek, a víz folyásával befolyásolják a földsugárzásokat, így okozva problémát.
 • Szent György-, Ley sugárzás: A Föld hálója, amely a mágneses teréből kapja erejét. Igen agresszív sugárzás.
 • Hartmann-sávok: Éjszaka a legaktívabbak, így gyakorta okoznak alvászavart. Szintén a Föld mágnesességéből keletkeztek csakúgy, mint a Tigris-sugárzás.
 • Curry-sugárzás: Sakktábla szerű elrendezésében a kötéspontok jelentenek nagyobb veszélyt.
 • Technikai-sugárzások: Az elektromos készülékek okozta sugárzásokat nevezzük így.

Ha szeretné megtudni, hol vannak otthonában sugárzó terek, méresse be velünk!

Ön is szeretné tudni mi az oka, hogy sokkal fáradékonyabb, mint régen?

Méresse be otthonát Szent György és Ley sugárzásra!

Sok ember egy költözés vagy lakás átrendezés után néhány hónappal észrevesz magán bizonyos tüneteket. Nem képes már úgy koncentrálni, mint régen, alig bír felkelni reggelente, ezért néha még a munkahelyéről is elkésik. A teljesítőképessége is valamelyest romlott a költözés előtti időszakhoz képest. Sokan ezt az új környezet miatti lelki problémának tudják be, holott sokkal többről lehet szó.

Mi is a Szent György sugárzás?

A föld mágnesességéből adódó szabályos hálóstruktúrákról van szó. Úgy kell elképzelni, mint egy Földre vetített pókhálórendszert. Ez a háló a Föld mágnesessége által képes erőteljes befolyást gyakorolni egészségi állapotunkra. A Szent György vonal nagyon erős energetikával rendelkezik, mely mindkét oldalán szimmetrikusan úgy nevezett interferencia vonalak és ezt lezáró Ley-vonalak vannak. Különösen veszélyes ezeknek a kereszteződési pontjai, mivel itt igen erős energetikai állapotok jönnek létre. Az ilyen környezetben az ember energetikai rendszere igen gyorsan romlik. Sajnos az utóbbi időben megfigyelhető ezeknek sugárzásoknak a nagymértékű felerősödése (lásd környezeti hatások, ózon réteg, stb.).

Szent György struktúrák léte igen régóta ismert. A papok szenthelyek építése előtt bemérték ezen vonalak találkozási pontjait és adott, ezen meghatározott helyekre építették templomaikat (például: az oltárt elhelyezése). Rövid ideig az ilyen helyen való tartózkodás energetikailag feltölti az embert. Hosszú ideig viszont túltöltődéshez vezet. Azok, akik hosszú időn keresztül élnek ilyen környezetben, igen nagy stressznek vannak kitéve, amelyek immungyengeséghez és más, komoly megbetegedésekhez is vezethetnek. Ezért kiemelten fontos, hogyha indokolatlan, hosszú ideig fennálló fáradtságot, stresszt észlel magán, keressen fel minél előbb!

Ha szeretné megelőzni a komoly betegségek kialakulását, méresse be otthonát Szent György és Ley sugárzásokra!

Földsugárzás elleni védelem

Minden létező dolog, - a Föld, az égitestek -, sugárzást bocsát ki. A kozmosz és a Föld között található energia mező befolyásolja  az élőlények életfunkcióit. A földsugárzás ellen tehát csak akkor tudunk védekezni, ha a minket érő típusok megfelelően fel vannak térképezve. Ehhez szakemberekre, és mérőeszközöre van szükség. A vizsgálat után a szakember tanácsokkal lát el, hogy hogyan védekezhetünk a káros sugarak ellen.

Káros földsugarak:

 • vízerek
 • hartmann háló

Általában a legjobb védekezés, ha semleges területekre helyezzük mindennapi használati tárgyainkat: (ágy, íróasztal, kanapé, fotel). Ha már elfogytak a lakásban ezek a semleges területek, ilyenkor az árnyékolás is jól alkalmazható.

Ön is rosszul alszik, lefekvésnél fáj a feje, hasa, illetve egyéb problémákat észlel? Keressen fel egy földsugárzás mérésben jártas szakembert, hiszen sok esetben nem egészségügyi probléma áll a háttérben, hanem a földsugárzás káros hatásai!

Keresse fel minket, és mi szakszerűen felmérjük a lakásában a káros földsugarakat!

© 2010 minden jog fenntartva