Egyéb szolgáltatások

Szolgáltatásaink közé tartozik a laborexpressz vizsgálatok végzése , Radiesztézia, földsugárzásmérés valamint a Vaszati tanácsadás is. Ezeket be is mutatom néhány szóban.

Laborexpressz vizsgálatok:

Ennek a vizsgálatnak 6 típusa van: Gyomor-emésztés diagnosztika, Prevenciós diagnosztika, Nyálból végzett hormonvizsgálatok, Férfiprevenció, Speciális, nyálból végzett hormonvizsgálatok, BeBalanced program

Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk olvassa el részletes leírást a Laborexpressz vizsgálatok hivatkozásra kattintva.

Radiesztézia, földsugárzásmérés:

Ennek az alkalmazásnak négy fő alkalmazási területe van: Teleradiesztézia, Paramedikus radiesztézia, Geotronika, Fitoradiesztézia

De ezek közül a geotronika a legfontosabb, hiszen az emberek immunrendszere egyre gyengül így erre a kezelésre van a legtöbbször szükség. A tapasztalatok szerint a betegségek 60-70%-a összefüggésben áll a földsugárzásokkal. Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk olvassa el részletes leírást a Radiesztézia, földsugárzásmérés hivatkozásra kattintva.

Vaszati tanácsadásról néhány szóban:

A Vaszati szabályai szerint egy épített és berendezett otthonban élni annyit jelent, hogy harmóniában élünk a természettel. Amennyiben ez teljesül akkor az élet minden területén békét, nyugalmat, és fellendülést tapasztalhatunk. Ezáltal sikeresebbek, boldogabbak, egészségesebbek lehetünk  valamint a lelki békénk is helyre állhat.

© 2010 minden jog fenntartva